Tešivé maličkosti a vyhlásenie výhercov :-)

"Já se vznášim, já si létam, nadzvukovou rychlostí."
Hana Zagorová - Já se vznáším

Bol to skutočne plodný týždeň i celkovo mesiac, už len to spísať do článkov. A tak v skratke, na čo sa môžeš tešiť v najbližších týždňoch na mojom blogu?

Samozrejme na knižné recenzie na super knihy:


























Dúfam, že mi čas dovolí a podarí sa mi to dovtedy, kým nedočítam ďalšiu knihu :-).

Podarilo sa mi splniť tretinu knižnej výzvy a dostala som sa cez 20-tu prečítanú knihu. Ak to takto pôjde ďalej, tak si počet kníh zväčším, avšak po skúsenosti z minulého roku nepredbieham udalostiam. Blíži sa leto a bylinky v mojej záhrade určite nebudú čakať na to, že budem plniť knižnú výzvu :-). 



Konečne sa nám podarilo zozbierať dosť dievčat na to, aby nám bývala kolegyňa urobila súkromnú hodinu Fly jógy. Jedným slovom, bolo to super a určite v tom chcem pokračovať. Keďže chcem pridať aj pár fotiek, budem musieť článok stihnúť do 26. mája, kým nevstúpi do platnosti zákon o GDPR. Keďže vôbec netuším, čo mám či nesmiem ako bloger robiť, jedno viem určite. Už žiadne fotky na ktorom budú vidieť ksichty, teda ani ten môj. Nechce sa mi vypisovať sama sebe lajstrá so súhlasom... či čo... 





















Zarobila som na smrekový sirup, už dva týždne dúfam, že z toho niečo bude. A okrem toho som to zas skúsila a vysadila na balkón bylinky. S niektorými som sa už rozlúčila, ale iné sa držia. Tak dúfam, že onedlho prinesiem ďalší článok o nejakom sirupe či tinktúre...



Začala som kváskovať, medzitým mi umrel kvások a zaobstarala som si nový, tak verím, že sa mi podarí vytvoriť aj nejaký ten článok o tom. 




A ešte omnoho omnoho viac, nejaké tie hlášky, nejaké tie každodenné situácie s Ošom atď. 

No, a na záver to, prečo som vlastne narýchlo zbúchala tento krátky článok... Včera skončila možnosť zapojiť sa do mojej blogovej, narodeninovej súťaže o výborné knižné tituly. Sama som úžasne a milo prekvapená, že sa mi prihlásilo toľko súťažiacich (konkrétne 23). To znamená, že čím ďalej tým viac ľudí sleduje môj blog a ja sa veľmi, veľmi teším. A keď tí súťažiaci zostanú i naďalej verní mojim dumkám, tak ani nehovorím...

Dosť bolo rečí a tu sú šťastlivci vylosovaní mojim synom, ktorí si medzitým spokojne žužlal kúsok pizze:

Titul Dievča v ľade získava... Zuzka. Keďže tých Zuziek bolo viac... tak Zuzana D. zo Senice :-). 



Titul Spútaní časom s podpisom a venovaním od autora získava Timka K.




Výhercom samozrejme blahoželám a ozvem sa im mailom. Trochu ma mrzí, že nemôžem potešiť všetkých zúčastnených, toľko kníh skutočne nemám, ale dobrá správa je, blížia sa moje skutočné narodeniny a už sa mi zbiera kôpka ďalších zaujímavých titulov. Takže ma určite sleduj aj naďalej a nabudúce to môžeš byť ty, kto vyhrá :-)

Nuž a to je na dnes všetko, ďakujem a teším sa na ďalšie stretnutie pri článku s jednou z tém, ktoré som vyššie spomenula. 


Ali Čaja z Paláca

Komentáre

  1. Těším se na článek o kvásku/chlebu, já se na to chystám už pár let, tak třeba mě to donutí se do toho konečně pustit.
    A super tričko!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž kým som bola na materskej tak sme stále rozprávali o tom ako začneme kvaskovat. Kým som doma mám viac času. A zostalo len pri slovách... Potom k nám prišla do práce moja spolužiačka a rovno mi doniesla kvások. Na a rob! A ja robila a išlo to 😂. Človek asi potrebuje nejaký stimul. Tak dúfam že sa mi článok podarí čím skôr zosmoliť 😀.
      A ďakujem, urobili sme si s rodinkou radosť. Chlapom sme kúpili so znakom Svaroga, sestre Valkyru a ja som si dovolila Odoleň. Fakt je krásne... I keď na tú jógu som si mohla vybrať tielko, bolo by to asi lepšie, bez máp 😂.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Za každý komentár, pochvalu, pokarhanie i konštruktívnu kritiku ďakujem

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Diagnóza: Molusky - to asi nebudú kiahne

Diagnóza: Tetania - novodobý problém mladých

To nevymyslíš, to je naša realita