Moje tri roky blogovania

"Nemôžem za to, život za mňa to píše. Prvé tri roky s tebou to bola láska..."
Tina - Si sám

Veru, už sú to tri roky odkedy som zbúchala svoj prvý článok a začala oxidovať v blogosfére.

Začínala som kostrbato a neotesane, sama neviem či tie prvé články mali hlavu a pätu. A vôbec som netušila ako sa to všetko bude ďalej vyvíjať ďalej. Či na to budem mať nervy, chuť, či ma bude kopať múza, či mi to môj uplakaný Ošo dovolí a či sa pri tom ustavičnom plakaní budem vedieť sústrediť na život i písanie. 



Som od písania závislá


"A páč sem..." 

Som tu, dnes, živá, zdravá, v plnom psychickom zdraví (aj keď o tom by sme mohli viesť debaty), tém mám na rozdávanie, akurát toho času pomenej a píšem ďalej. 

Možno nie vo veľkom a moja čitateľská základňa je poskromnejšia, ale o to kvalitnejšia. A už sa síce budem opakovať, ale som skutočne vďačná za každého, ktorý sa ku mne vráti pravidelne, ale aj toho, ktorý sa tu objaví náhodou a premýšľa nad tým, kde sa to vôbec objavil. Vám všetkým vám teraz hovorím: 

ĎAKUJEM!!!

A musím uznať, že za tie tri roky som prešla nielen ja, ale aj môj blog obrovskou premenou. 

Od tých, prvotných článkoch, ktoré sa točili okolo môjho malého synčeka, ktorý nie a nie prestať plakať, nie a nie sa začať hýbať som prešla ku knihám a príbehom zo života.

Od prvotného infantilného dizajnu som prešla k ešte infantílnejšiemu. A ustavične na ňom pracujem. Raz sa možno dopracujem k svojej spokojnosti.

Od piatich pozretí denne som prešla k päťdesiatim, čo je neskutočný skok vpred.

Od tých prvých 10-tich sledovateľov som prešla k ... aby som povedala pravdu ani netuším koľko vás je, ale podľa klikov usudzujem, že oveľa, oveľa viac ako bolo na počiatku.


A čo je obrovské plus, spoznala som neskutočné množstvo skvelých ľudí, blogerov, ale aj autorov a pevne verím, že ich budem poznávať stále viac a viac. 

K najobľúbenejším článkom stále patria Hlášky z Paláca, mamičkovské peripetie a moje recenzie kníh. Čo som prekvapená, lebo ja som úplne presvedčená o tom, že nepíšem recenzie správne (objektívne a vecné), ale iba opisujem pocity, ktoré ma pri čítaní zalievajú. Ale taký je môj štýl, tak ma to baví a tak to budem robiť aj naďalej. Ostatne, prečo inak by som písala, ak by mi to neprinášalo radosť a uspokojenie?!?!

Technika sa mi ešte stále nepodvolila, čo je vidieť na tom logu, ktorý sa už márne dva týždne snažím vložiť na stred... Ale verím že ten môj nekvalitný imidž prekonávajú moje články.

O fotkách už asi nebudem ani debatovať, tá divná vec (fotoaparát) v mojich rukách robí všetko možné, avšak ak od neho chcem aby zaostril, poprípade zabral postavu, rozhodne sa urobiť presný opak. Ale ty mi to odpustíš, však?



Tak a to je na dnes odo mňa všetko. Ďakujem ti za sledovanie a pri ďalšom článku na teba sa teší:

Ali Čaja z Paláca

Citát na záver:


"Spisovateľ píše to, čo chce on sám, a nie to, čo od neho chcú druhí."

Miroslav Horníček

Komentáre

  1. Blahoželám a prajem spokojných čitateľov, nech stále pribúdajú nový ....
    súťažiť nebudem ale držím palce ostatným

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne.
      Verím že ich stále bude pribúdať...

      Odstrániť
  2. Uf, tri roky? Ten čas tuším letí ešte rýchlejšie, keď ja sama už nemám čas blogovať. Každopádne ver mi, že aj my sme neskutočne radi za to, že si sa pridala do našej blogovej rodinky, ľudí ako ty naša blogosféra naozaj potrebuje, tak ti prajem veľa úspechov a nech ťa múza neopúšťa, veď konieckoncov, ten život si na nás stále niečo prichystá, no nie?! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaj Zuzka, veľmi krásne ďakujem za nádherné slová a som veľmi potešená, že sa ti moje články stále páčia a že sa sem stále vracias.
      A pevne verím že v najbližšej dobe sa dočkám aj noveho článku od teba, celkom mi aj chýbajú tvoje zamyslenia či rady.

      Odstrániť
  3. Gratuluji k blogovým narozeninám a pevně doufám, že tě bude psaní i nadále bavit :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. Aj ja v to dúfam. Popravde už som to niekoľkokrát chcela vzdať a stále som sa k tomu vrátila tak dúfam, že to takto bude aj naďalej.

      Odstrániť
  4. Júj, no to je krása - blahoželám!!!♥^.^♥
    Poviem ti, som neskutočne šťastná, že som jedného dňa k tebe zavítala, pretože milujem tvoje články a úprimnosť, energiu a vtip, ktoré do nich vkladáš - si nie len úžasná blogerka, ale aj osôbka :)) Prajem ti ešte véľa - preveľa blogových narodenín, mnoho skvelých čitateľov, mnoho kníh, ktoré ťa oberú reč (ale iba v tom dobrom slova zmysle :D), a aby ťa pani Múza nikdy neopustila! Ešte raz gratulujem a prajem všetko dobré♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaj Monika, tvoje komentáre mi stále vyludia úsmev na tvári, potešia srdiečko, pohladia dušu a vženú slzy do očí. 💟💟
      Veľmi krásne ďakujem a skutočne si vážim že si stále nájdeš čas pre moje dumky a pevne dúfam, že sa ti moje nasledujúce články budú páčiť rovnako.
      Som skutočne rada že sme sa v tom obrovskom svete, nielen blogov objavili, pretože i mne sú tvoje články obrovskou inšpiráciou. A stále ich nedočkavo očakávam.
      Ďakujem za tvoju podporu i komentáre ktoré mi zanechavas ❤❤❤

      Odstrániť
  5. Gratulujem k skvelému výročiu a dúfam, že ich bude ešte veľa :-) Nech sa ti s blogovaním darí a najmä, nech ťa to stále baví a máš nápady na články :-) Do súťaže sa nezapojím, keďže obe knihy už mám, ale držím palce ostatním, knihy určite niekoho potešia :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, dúfam, že má tá múza teda neprestane kopať aj naďalej. No myslím si, že život je plný nápadov, treba sa len pozerať správnym smerom.
      Ešte raz ďakujem a dúfam že sa ti aj ostatnoje články budú páčiť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Za každý komentár, pochvalu, pokarhanie i konštruktívnu kritiku ďakujem

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Diagnóza: Molusky - to asi nebudú kiahne

Diagnóza: Tetania - novodobý problém mladých

To nevymyslíš, to je naša realita